Вийшов новий номер Чернігівської газети «Світ-інфо»

Вийшов 244-й номер, за 8 червня, Чернігівської обласної газети «Світ-інфо» (засновник і редактор Петро Антоненко).

Газета продовжує хроніку війни, що друкується вже другий рік. Як завжди, в газеті значне місце займають теми історії. Це публікації «Павло Скоропадський в зоні особливої уваги НКВД», «Як московити стали росіянами. Історія містифікації тисячоліття», «Будні провінційної ЧК на Харківщині: море самогону і крадене порося».

Традиційно вміщено кілька сторінок з історії Чернігівщини. Це, зокрема, сторінка «Батурин – гетьманська столиця», інші публікації до ювілейної дати – 14 червня виповнюється 30 років присвоєнню заповіднику «Гетьманська столиця» в Батурині статусу Національного.

Також матеріали про події в області, Україні і світі, літературно-мистецька, спортивна панорама.

Продовжується передплата на газету «Світ-інфо» на 2023 рік, яку ведуть поштові відділення і листоноші області. Триває і передплата газети на друге півріччя року. Передплатна ціна мінімальна і незмінна: 16 гривень на місяць.

Новий номер – на сайті газети, де розміщені і всі номери за понад 11 років її виходу. На цьому ж сайті і № 18 обласної літературно-мистецької газети «Струна», яку теж видає редактор «Світ-інфо». Обидві газети можна придбати в Чернігівському культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (вул, Шевченка, 9).

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?